Je rok 2020 a Nobis Studio slaví 20 let. V rámci našeho výročí tým Nobis Studia spustil oficiální YouTube kanál, kde můžete najít novinky ze zákulisí našich projektů a práce našich architektů, designérů a řemeslníků.

Sledovat naše videa může každý. Pokud máte založený účet na YouTube, můžete náš kanál také odebírat, aby vám neunikl ten nejzajímavější obsah ze světa interiérového designu.

Aktuálně na našem YouTube kanálu můžete najít první videa ze série Život projektu, která sledují postup řemeslných a zahradnických prací na několika probíhajících projektech.

První video se věnuje realizaci zahrady, kterou jsme kompletně navrhli a realizujeme pro soukromý rezidenční projekt. Na návrhu jsme spolupracovali se zahraničními zahradními architekty, stromy a keře jsme dovezli z rodinného zahradnictví v Holandsku. A právě z Holandska je třicetiletý, 11 metrů vysoký strom, jeden z nejdůležitějších prvků návrhu a hvězda tohoto videa. Důvodem umístění vzrostlých stromů do zahrad našich projektů je to, že dodají exteriéru letitý vzhled. Zahrada tak působí dojmem, jako by na místě byla dlouhá léta.

Druhé video je zaměřeno na lepení hedvábných, ručně malovaných a vyšívaných tapet. Tyto tapety jsou jako umělecké dílo. Pro každého klienta jsou vždy vyrobeny na zakázku, díky čemuž jsou naprosto jedinečné. Samotné objednání tapet však nestačí. Technika jejich lepení je náročný proces, který musí být proveden s naprostou precizností. Ten u nás zajišťuje expert Pavel, který má s instalací těchto výjimečných tapet takřka dvacetiletou zkušenost.

Další videa pro vás připravujeme a brzy se na ně můžete těšit. A nezapomeňte, že nás můžete sledovat také na Facebooku, Instagramu a LinkedIn.

 

YouTube kanál