V rámci zajištění exkluzivních služeb pro naše klienty, Nobis Studio dlouhodobě spolupracuje s realitní kanceláří Svoboda & Williams.

Svoboda & Williams je jedním z nejstarších a nejzavedenějších jmen na českém realitním trhu. Ať už se jedná o koupi, prodej, pronájem, správu nemovitosti, investici či development, spolupráce s jejich profesionálním týmem Vám zajistí odborné znalosti a podporu podle Vašich potřeb. Komplexní realitní servis zajišťují pod značkami Svoboda & Williams a Feelhome. Vždy se specializují pouze na nemovitosti té nejvyšší kvality.

 

 

Od roku 2017 je Svoboda & Williams exkluzivním partnerem globální realitní sítě Christie’s International Real Estate pro Českou republiku a Slovensko. Síť sdružuje realitní kanceláře, které se zaměřují na luxusní segment, a v současnosti je aktivní ve 46 zemích po celém světě. Partnerství s Christie’s International Real Estate umožňuje Svoboda & Williams prezentovat vybrané nemovitosti z jejich portfolia v globálním měřítku a současně nabídnout lokálním kupujícím prémiové reality v zahraničí.

 

 

Svoboda & Williams poskytuje komplexní služby ve všech segmentech realitního trhu v Praze, Brně a Bratislavě. Jejich služby zahrnují nákup, prodej, pronájem a správu nemovitostí, ale i investiční management a právní a finanční servis. Ve všech těchto oblastech disponují odborností a znalostmi, které je řadí ke špičce v oboru. Členové jejich týmu hovoří různými jazyky a udělají maximum pro to, aby Vám pomohli dosáhnout Vašich cílů.

 

svoboda-williams